“Via de HuishoudCoach werd ik gekoppeld aan Jeanine als proefklant. Super spannend natuurlijk want er komt dan een wild vreemde in je huis en dan ga je ook nog eens laten zien wat voor troep je hebt.
Bij de kennismaking bij mij thuis was dat “wild vreemde” er snel vanaf. Het bleef nog wel even spannend maar de klik was er bijna meteen. Jeanine is een rustig en fijn persoon om mee in gesprek te gaan en voor ik het wist had ik het hele huis laten zien terwijl ze mij alleen ging helpen met de woonkamer. In totaal is ze drie keer langs geweest en zit het proefklant gedeelte erop. We hebben de punten die ik aangaf bij de intake, goed kunnen aanpakken en op een hele prettige en ontspannen manier.
Ik ben zo tevreden en blij met haar hulp dat ik een pakket bij haar heb afgenomen! De bedoeling is dat we uiteindelijk het hele huis gaan aanpakken, stapje voor stapje. Ik kijk er naar uit!”

Annika, Purmerend

Jeanine heeft mij super goed geholpen om mijn grootste obstakels in huis aan te pakken, dingen waarvan ik zelf niet wist waar te beginnen zijn met Jeanine’s deskundige hulp en advies binnen een paar uurtjes al bijna af!
Met time management van huishoudelijke taken kwam Jeanine met ideeën die perfect passen binnen mijn mogelijkheden als moeder van twee jonge kinderen.
Na de afspraken met Jeanine is hier in huis nog veel bereikt door haar tips in de praktijk te blijven brengen. Ik kan het iedereen aanraden!”

Nikki, Monnickendam